Meny

Vår Lunchmeny

Vi lagar Svensk husmanskost som det smakade förr.

Med recept från 50, 60 och 70-talet. Vi jobbar hårt varje dag med att kunna servera er den absolut bästa möjliga måltid. Vi lagar maten från grunden och kokar fonder själva. Utöver dagens lunch har vi en del på buffén som du alltid hittar hos oss dagligen.

Lunchmeny

Viktigt meddelande till våra kära gäster! ❤️
VI BEHÖVER DIN HJÄLP!
Roffe's Bistro är ett mycket litet och en relativt nystartad verksamhet. Liksom många andra småföretag har vi fått stora konsekvenser pga COVID-19-pandemin. Under de senaste två veckorna har vi tappat närmare 95% av våra gäster.
Men vi är inte redo att ge upp! Vi behöver din hjälp för att komma igenom denna kris.
Vi har nu blivit tvingade att stänga restaurangen tills vidare. Men det stoppar inte vår cateringverksamhet.
Vi portionerar fortsatt lunch och middag, vi har ingen fast meny då vi inte vet hur mycket mat det kan komma att gå åt. Så därför ber vi dig kontakta oss om vilken dag ni önskar mat så kan vi ge er ett menykoncept.

Du är välkommen att beställa en större order i förväg! Vi skulle gärna försöka tillgodose alla behov du kan ha. Du kan placera dina beställningar när som helst genom att ringa / skicka ett sms till 0734-474747 eller genom att kontakta oss via vår webbplats eller här på Facebook!

Din säkerhet är vår första prioritet! Det är därför det bara är en person som lagar och förpackar din mat. Vi är alltid säkra på att använda de absolut bästa möjliga hygienrutinerna och vi följer alla rekommendationer mycket noggrant.
De närmaste veckorna kommer att vara absolut kritiska för våra småföretag.

När du stöder oss stöder du till och med andra lokala företag eftersom alla våra leverantörer är lokala och har samma ekonomiska svårigheter.

Tillsammans kommer vi att segra över denna pandemi, och vi kommer att vara starkare tack vare den.
Kärlek till er alla.

Sätt gärna upp er på vår önskelista på en matlåda.Ring och boka eller kom till oss i restaurangen, kl:14 vet vi garanterat om ni får en låda. 0734 - 474047 Betala när du hämtar i restaurangen mellan 14:00 – 15:45.

Bistrot

Vi huserar i NKT's lokaler på Verkö i Karlskronas vackra skärgård.

Rombvägen 4

371 65 Verkö

Email: Kontakt@roffesbistro.se

                         Tim@roffesbistro.se

Tel. Nr: 0734 - 47 40 47

Öppettider

Vi öppnar för lunch varje vardag.


Möjlighet för fika: 08:30-10:30

Måndag - Fredag: 11:00-14:00


Copyright @ All Rights Reserved